Hjem » Boligstil

Hvilken boligstil passer til dig?

Få inspiration til valg af indretningsstil

Vores boligstil kan sige mere end 1000 ord. Uanset om man er til den moderne og lyse minimalistiske stil, eller til den lidt kaotiske boheme stil, har vi tips til hvordan man kan indrette et hyggeligt hjem. Ny videnskab peger på at indretning i hjemmet kan have både positive og negative effekter på den mentale sundhed, derfor er det særlig vigtigt at finde ud af hvilken stil du kan lade dig inspirere af for at få dit drømmehjem. Har man brug for mere balance og ro i livet, kan feng shui indretningen være et godt sted at starte.

Fordi valget af boligstil kan sige meget om dem der bor der, er det i nyere blevet en udvidelse af selvet. Hvis hjemmet reflekterer beboerens personlighed, bliver det også sjovere at bruge tid i boligen. Indret efter hvad du selv kan lide, gerne med et strejf inspiration fra en af disse indretningsstile.

Når du dækker op på dit spisebord til en middag i stuen, kan man som regel se din boligstil som køre gennem dit hjem.

Skal man bygge ny bolig er det også relevant at overveje, hvilken indretningsstil man vil gå efter allerede inden boligbyggeriet begynder. På den måde kan man nemmere opnå sit ønske om drømmeboligen.

Er du ikke helt sikker på hvilken indretningsstil passer bedst til dig og dit hjem? Klik videre herunder og få indblik i mange af de populære stile, så du nemt kan finde den der virker mest inspirerende for dig.

Boligstil flot hylde med vaser

Læs om boligstile her


Andre spørger også om

Scroll til toppen