Hjem » Inspiration til at vælge din kommende pude
Pude til sofa og indretning velour pude

Inspiration til at vælge din kommende pude

Skal du til at vælge en ny pude til din bolig? Eller måske puder til udendørsbrug? Der findes puder i alle former for størrelser og stile og man kan godt miste overblikket over hvilke muligheder man har, når man skal indrette. Vi har samlet en masse eksempler du kan blive inspireret af til din indretning.

 • Gode pude idéer til din sofa
 • Få et overblik over fede muligheder for inden- og udendørspuder
  Pallemøbler med puder er på mode!
  Genialt med vandafvisende udendørs puder
  Puder til dine havemøbler
  Pude til din udendørs bænk
  Pude til din bænk i hjemmet
 • Puder til dit sommerhus
 • Puder til børneværelset

Ønsker du inspiration til valg af størrelse eller stil, kan du ser vores blogindlæg Puder i forskellige former og stile.

Gode pude idéer til din sofa

stor pude til sofa velour pude

At vælge puder til din sofa er ingen let sag. Spørgsmål kan poppe op når man skal vælge ny pude: Hvad kan jeg vælge imellem? Hvilke muligheder har jeg for at sammensætte stile og skabe min egen stil med sofaen? Puder kan bruges meget effektivt til flere ting i indretningen. Man kan gennem puder skabe hygge eller skabe kontraster i sin indretningsstil.

Mange danskere vælger neutrale farver enten til deres sofa eller pude. De såkaldte neutrale farver er jordfarver såsom hvid, sort, grå og støvede farvenuancer.

Ønsker man kontrast i sit hjem kan man med fordel blande jordfarver med mere skarpe farver. Dette kunne for eksempel være en sofa i neutral farve såsom grå, hvor man vælger nogle mere farvestrålende puder til at bryde kontrasten.  

Få et overblik over fede muligheder for inden- og udendørspuder

Inspiration udendørs puder indretning

Puder til inden- og udendørsbrug kan være en jungle at finde rundt i men er absolut besværet værd. Ved brug af puder i din udendørsindretning kan du løfte hele udseendet for altanen, terrassen, haven eller sågar ens bænk i haven. Samtidig kan du virkelig gøre en forskel i din indendørsindretning alt efter din indretningsstil.

Er du i tvivl om hvilken stil du finder interessant? Du kan hos os på Bolighimlen finde inspiration om minimalistisk stil, boheme indretning, nordisk stil, Art Deco og Feng Shui.

Pallemøbler med puder er på mode!

palle puder puder udendørs inspiration indretning

Pallepuder findes i mange fede farver og størrelser. Pallepuder kan både bruges til inden- og udendørsbrug. Står du og skal til at bygge dine egne pallemøbler kan du med fordel læse vores guide til bæredygtige pallemøbler.

Pallepuder kan være med til at pifte ens udendørsareal op. Det er en god idé at finde ud af hvad man ønsker af stil til udendørsarealet inden man går på udkig efter sine pallepuder. Herved kan man sikre at man får en rød tråd med indretningen af udearealet.

Den klassiske farve sort går aldrig af mode, men hvis man er lidt mere til farver, kan man pifte sine pallemøbler op med stærkere farver end de neutrale – for eksempel orange, lilla eller blå.

Genialt med vandafvisende udendørs puder

vandafvisende udendørs puder havemøbler

Er du typen der ikke orker at tage dine udendørs puder ind om natten eller når det regner? En god løsning på dette er at investere i vandafvisende puder til dit udendørs område.

Der findes et hav af udendørs puder der er vandafvisende. De findes i mange forskellige farver og størrelser og kan kombineres til de fleste havemøbler uden noget problem. Du kan eksperimentere med farver på puderne. Mange vælger sort eller de klassiske jordfarver, da begge dele falder godt ind i naturen.

Puder til dine havemøbler

Design af udendørs møbler med puder skabelse af hygge

Dit udendørs område er vigtig at give opmærksomhed når det kommer til hygge, skabelse af personlighed og den røde tråd igennem indretning af både inden- og udendørs areal.

Alt efter din stil i din indretning kan man nemt få skabt en rød tråd igennem simple valg af møbler med puder og tæpper. Puder til dine havemøbler kan hurtigt løfte hele udseendet af din udendørsområde. Det kan skabe hygge at udnytte netop puderne samt lanterner og tæpper.

Pude til din udendørs bænk

udendørs areal med pude skabelse af hygge og komfort

Har du en bænk stående i haven eller på altanen, kan en pude gøre underværker for udseendet og hyggen. Puder til bænke udendørs kan variere og der er et hav af muligheder.

Dit pudevalg kommer helt an på din stil og det er derfor en god idé at finde ud af stilen på forhånd. Derved kan du sikre at du finder det rette match til din bænk udenfor, der stadig spiller sammen med dine andre udendørsmøbler.

Pude til din bænk i hjemmet

pude til bænk indretning komfort puder

En bænk i din indretning med de rette puder kan både være stilet og skabe hygge.

De findes aflange puder der kan dække hele bænken, men kan også være kvadratiske så man har flere puder liggende på bænken alt efter hvor lang bænken er.

Det er smag og behag hvad man finder mest interessant i sin indretning og det er derfor en god idé at undersøge på nettet for inspiration, da der er så meget at vælge imellem.  

Puder til dit sommerhus

Puder til sommerhus indretning broderede puder

Kombinationen af ferie og sommerhus er ren hygge. Ved at bruge hynder og puder i sommerhuset kan der virkelig blive skabt en god og hyggelig atmosfære. Et sted hvor man kan slappe af og nyde tilværelsen væk fra vante omgivelser.

Sommerhuse kommer med forskellige indretningsstile og det er derfor nødvendigt at finde ud af hvad man ønsker stilen skal bære præg af.

Ønsker du hygge og varme, kan puder med mønstre farver og tekst være en god idé. Ønsker du stilren hygge kan du vælge jordfarver eller pastelfarver, der giver en mild form for varme uden at være for prangende.

Skal du til at gå i gang med at bygge dit eget sommerhus, kan du finde inspiration på byg nyt hus i Danmark.

Puder til børneværelset

baby pude eller junior pude til babyværelset indretning

Der er mange måder du kan sørge for at børneværelset bliver fint og hyggeligt. Puder i forskellige bløde farver på børneværelset kan virkelig gøre underværker. Der er en masse andre måder du kan udnytte rummet og skabe hygge på. Du kan finde inspiration til hyggelige og funktionelle børneværelser på inspiration til indretning af børneværelset.

Mange danskere vælger farven i indretningen efter kønnet. Du kan også sagtens blande farverne så der ikke kun er fokus på enten blå eller lyserød.

Vi har lavet 5 tips og tricks til indretningen af børneværelset som er et kig værd. Her kan du finde inspiration til farver og møbler i indretningen til det perfekte børneværelse.

Er det et babyværelse du skal indrette kan du finde fine baby puder og junior puder som er støttende for baby. Du kan også vælge at lave din egen baby uro der kan hænges over tremmesengen. Se vores guide til DIY baby uro.

Scroll til toppen